dinsdag 27 september 2016

Schilderij met vlinders

Het is alweer even geleden dat ik iets geplaatst heb. De vakantie is voorbij en door het warme weer en drukke werkzaamheden was er even geen tijd om aan de hobby te gaan. Intussen is mijn achternichtje jarig geweest en heb ik voor haar kamertje een schilderij gemaakt met vlinders. Het idee is (uiteraard) van pinterest.

Ik heb een schildercanvans van 70x90 cm. grijs geverfd met acrylverf. Diverse kleuren karton bij elkaar gezocht en met een pons de vlinders gemaakt.De vlinders heb ik op het canvas geplakt. Ik vond het originele idee zo leuk dat ik het nagemaakt heb. Het resultaat vind ik erg leuk geworden en mijn achternichtje was er erg blij mee.

                              

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi hoor. Kan me voorstellen dat ze het mooi vond.
  Groetjes Carolone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi hoor. Kan me voorstellen dat ze het mooi vond.
  Groetjes Carolone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 카지노사이트 카지노사이트 happyluke happyluke 188bet 188bet 온라인카지노 온라인카지노 betway betway 10cric login 10cric login 10bet 10bet starvegad starvegad 371

  BeantwoordenVerwijderen
 4. When you play online slots for real cash, you'll wish to be reassured that your cash is in good arms. You can depend on our suggestions being licensed by the relevant gaming authorities, and guaranteeing a fair game using random number 카지노사이트 mills to put out these successful mixtures on the reels. There are four major forms of slot machines in online gambling.

  BeantwoordenVerwijderen